Hans Schüller

Hans Schüller heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring als orthopedisch chirurg, deze ervaring heeft hij voornamelijk opgebouwd in het Alrijne Ziekenhuis in Leiden en sinds 2011 ook het zelfstandig behandelcentrum KneeClinic in Amsterdam. Tevens heeft hij vanaf het begin van zijn carrière zijn eigen onderneming in het opstellen van letselschaderapporten.

Hans Schuller tijdens operatie

Loopbaan

Hans Schüller had van jongs af aan de ambitie om dokter of chirurg te worden, uiteindelijk heeft hij zich gespecialiseerd in orthopedische chirurgie. Zijn carrière als orthopedisch chirurg startte hij in 1990 in het AMC Amsterdam, daarnaast werkte hij ook in het Prinsengracht Ziekenhuis (tegenwoordig het OLVG). In 1993 promoveerde Hans Schüller aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1994 is hij orthopedisch chirurg bij het Alrijne Ziekenhuis in Leiden. Hiernaast voert hij ook wekelijks knieoperaties uit voor het zelfstandig behandelcentrum KneeClinic, een kliniek gespecialiseerd in knieproblemen, gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Hier werkt hij samen met vijf andere orthopedische chirurgen. Hans Schüller is ondertussen al meer dan vijfentwintig jaar een breed opgeleide orthopedisch chirurg en heeft zich de afgelopen twee jaar zich steeds meer gespecialiseerd in knie- en schouderoperaties.

Opmaken van letselschaderapporten

Naast zijn banen als orthopedisch chirurg in het Alrijne ziekenhuis en bij KneeClinic heeft Hans Schüller ook al meer dan zeventwintig jaar zijn eigen onderneming: het opmaken van letselschaderapporten. Voor verschillende verzekeringsmaatschappijen en belangenbehartigers van slachtoffers van ongevallen stelt hij als medisch deskundige orthopedische en traumatologische rapportages op.

Persoonlijk

Hans Schüller is geboren op 21 februari 1956, hij heeft tot zijn veertiende jaar gewoond in Den Helder. Uiteindelijk is hij verhuisd naar Leiden en daar heeft hij ook de middelbare school afgemaakt. Na zijn middelbare school is hij Geneeskunde gaan studeren in Amsterdam. Hij is altijd heel sportief geweest tijdens zijn studentenleven. Zo was hij lid van sportverenigingen van basketbal, voetbal en tennis. Tijdens zijn studie heeft Hans Schüller veel bijbaantjes gehad die veelal ook te maken hadden met zijn studie Geneeskunde, zo heeft hij meegereden met ambulances en gaf hij les aan andere studiegenoten als praktijkassistent. Op die manier begon hij al vroeg met ervaring opdoen in de branche.

Op dit moment woont Hans Schüller in Amsterdam. Hij heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd vermaakt hij zich met zijn uiteenlopende hobby’s, zoals golven, reizen, varen, koken, concerten en opera’s. Als hij wat meer tijd heeft, ontglipt hij graag de drukte van onze hoofdstad en brengt hij een paar dagen door in zijn vakantiehuis op Schiermonnikoog.

Meer mensen in het nieuws

Volledig overzicht