HOME

Gerard Cok is geboren op 15 oktober 1948 in Kruiningen te Zeeland. Cok staat bekend als een ontplooide ondernemer die vele belangrijke investeringen heeft gedaan.

Gerard Cok

Gerard Cok

Carrière van Gerard Cok

Gerard Cok is na zijn studie begonnen bij de Slavenburger Bank als bankier. Begin jaren ‘80 is Gerard Cok gestart met de verkoop van erotische producten, in die tijd en zeker in Zeeland zeer non-conformistisch. Geloof in zijn eigen plannen en zijn ondernemersgeest hebben Gerard geholpen hier een succes van te maken. Later heeft Gerard Cok zijn onderneming verkocht aan Beate Uhse GmbH, waar hij operationeel directeur werd. In deze periode ontstond ook de interesse van Gerard Cok in vastgoedinvesteringen. De interesse begon bij kleinere panden en hotels in Nederland. In 2001 werd zijn interesse in België ook steeds groter, waardoor de portefeuille van Gerard Cok uiteindelijk groeide tot een portefeuille van 250 miljoen euro. Naast België werd Gerard Cok met zijn investeringen ook actief in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Polen.

Gerard Cok is sinds juni 2008 ook lid van de Raad van Commissarissen van Beate Uhse AG. Vanaf mei 2010 is Gerard Cok actief in de Raad van Bestuur van Accentis NV. Precies een jaar later werd hij lid van de Raad van Commissarissen van Xeikon.