HOME

Ursula van Zantvliet Rozemeijer is de huidig directeur van MeerBusiness Amsterdam.

Ze kenmerkt zich als een resultaatgerichte en energieke professional met al 20 jaar ervaring op het gebied van consultancy, business development en netwerken. Daarnaast heeft Ursula van Zantvliet Rozemeijer een hands-on sales mentaliteit, een groot strategisch vermogen en overtuigingskracht, en weet teams te motiveren om hun doelen te bereiken.

Ursula van Zantvliet Rozemeijer

Ursula van Zantvliet Rozemeijer

Loopbaan

Ursula van Zantvliet Rozemeijer begon haar carrière als management trainee bij de VNU. Ze groeide daar door in verschillende functies, namelijk accountmanager, commercieel beleidsmedewerker, productmanager en uiteindelijk ook business consultant. Uiteindelijk besloot ze te vertrekken bij de VNU en trad ze in dienst bij Omnidata. Hier werd Ursula van Zantvliet Rozemeijer lid van het managementteam en werd ze tevens verantwoordelijk voor het opzetten en aansturen van de marketingafdeling. Dit was in de tijd dat het internet een enorme groei doormaakte, waardoor Ursula van Zantvliet Rozemeijer ontzettend veel ervaring heeft op kunnen doen als e-businessconsultant. Na enige tijd besloot Ursula van Zantvliet Rozemeijer haar eigen sales consultancy kantoor op te richten, namelijk C-Strategies. Daarna werd ze directeur bij MeerBusiness Amsterdam, een organisatie die een platform biedt voor ondernemers en organisaties. Hiermee tracht ze ondernemers in Amsterdam dichter bij elkaar te brengen om zo de business in de regio te versterken.
Bovendien heeft Ursula van Zantvliet Rozemeijer in de tussentijd ook het vak sales- en accountmanagement aan de Hogeschool InHolland gedoceerd. Tevens treedt ze regelmatig op als spreker bij verschillende evenementen en organisaties.

Studie

Tussen 1987 en 1991 studeerde Ursula van Zantvliet Rozemeijer bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor studeerde ze een half jaar bedrijfseconomie in Perth aan de University of Western Australia. Tijdens haar studie bedrijfseconomie was ze nauw betrokken bij Thinktank en organiseerde hiervoor congressen. Daarnaast was ze ook hoofdredacteur van studentenblad Prospekt. Nadat ze in 1991 cum laude haar doctoraalexamen had behaald, ging Ursula van Zantvliet Rozemeijer psychologie studeren aan de Universiteit van Amsterdam. In 1992 behaalde ze haar propedeuse. Daarna heeft ze tussen 2000 en 2001 de NIMA C marketeersopleiding aan het NIMA gevolgd en met succes weten af te ronden.

Persoonlijk

Ursula van Zantvliet Rozemeijer is geboren op 12 januari 1968 in Purmerend. Momenteel is ze woonachtig in Amsterdam. Ze is bovendien gelukkig getrouwd en heeft een dochter en een zoon (tweeling, geboren in 2012), daarnaast heeft ze ook nog een stiefzoon (geboren in 2000).