HOME

Andy van der Mark is oprichter en naamgever van Van der Mark & Partners.

Andy van der Mark

Andy van der Mark

Andy van der Mark

Andy heeft al bijna 30 jaar ervaring als fiscaal adviseur. Direct na de atheneum begon hij zijn carrière bij PWC, en studeerde in de avonduren fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij ontwikkelde zich van beginnend assistent tot ervaren fiscaal adviseur, verantwoordelijk voor verschillende directeur-groot aandeelhouders en internationaal expanderende startups.

Van der Mark & Partners

Omdat het ondernemerschap lonkte is Andy in 2001 zijn eigen kantoor gestart. Met zijn team
begeleidt Van der Mark klanten op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Het kantoor is in eerste instantie opgezet in Amsterdam. Momenteel is het kantoor gevestigd in Alkmaar en werkt het enkel met specialisten, die werkzaam zijn geweest bij grotere kantoren. De specialisten hebben hierdoor een gedegen opleiding gehad en veel kennis opgedaan. Het kantoor heeft een uitgebreid netwerk opgezet, waardoor het op eenvoudige wijze in contact kan komen met andere internationale en nationale kantoren indien dit vereist is.

Ervaring van Andy

Van der Mark heeft veel geleerd van zijn inmiddels decennia lange contacten met een grote verscheidenheid aan ondernemers, investeerders en medewerkers van de overheid, bijvoorbeeld mensen die werkzaam zijn bij de belastingdienst, gemeenten et cetera. Deze kennis en ervaring blijkt steeds weer een waardevolle asset voor zijn klanten. Andy van der Mark is niet alleen fiscaal adviseur maar ook sparringpartner bij bijvoorbeeld onderhandelingen, investeringstrajecten en ondernemingsstrategieën.

Van der Mark Investment

Sinds enige jaren investeert Andy ook zelf, via Van der Mark Investments, in veelal jonge groeiende bedrijven. De begeleiding van deze bedrijven geschiedt tevens door Van der Mark. Het programma waaraan startende en groeiende bedrijven kunnen deelnemen heeft de naam Startup+ gekregen. Van der Mark & Partners begeleidt deze ondernemingen op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Daarnaast is van der Mark spreker op seminars, waar hij zijn kennis en ervaring deelt met verschillend publiek. Tenslotte is Andy meerdere jaren docent geweest bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.