HOME

Op 18 maart 1963 wordt Bart van der Kolk geboren in Velsen. Hij groeit op in Zaandam en gaat hier naar basisschool De Wegwijzer.

Daarna gaat hij naar de middelbare school Mavo Zaandam Zuid. Door zijn bijbaantjes bij verschillende autodealers ontdekte hij dat hij later iets wilde doen met auto’s. Hiervoor is hij na zijn middelbare school verhuisd naar Driebergen

Bart van der Kolk

Bart van der Kolk

Autobranche

Na de mavo ging Bart van der Kolk studeren aan de IVA, Instituut voor Autohandel, een particuliere opleiding in Driebergen. Zijn ambitie was dan ook om na zijn studie een commerciële functie binnen de autobranche te bekleden. Tijdens zijn school- en studententijd heeft Bart van der Kolk ook diverse bijbanen gehad bij autodealers. Tijdens die bijbanen heeft hij ook veel geleerd over het vak. Na de afronding van zijn opleiding aan de IVA heeft hij zijn ambitie waargemaakt: hij kreeg een commerciële functie bij een BMW-dealer in Alkmaar. Vanaf 1995 is hij ook directeur geweest van verschillende Volvo-dealers in Haarlem en Rotterdam.

Vastgoedbranche

Vanaf 2004 heeft hij de boeg compleet omgegooid: Bart van der Kolk maakte een carrièreswitch naar de vastgoedbranche. Sindsdien heeft hij diverse vastgoedbedrijven opgericht waarmee hij als vastgoedadviseur optreedt in Amsterdam en omstreken. Dagelijks houdt hij zich bezig met de aan- en verkoop van ontroerend goed in en rondom de hoofdstad. Bart van der Kolk is blij deze carrièreswitch gemaakt te hebben en is ook trots op de bedrijven die hij heeft opgezet. Ondanks dat hij nog steeds een autoliefhebber is, ligt zijn passie en toekomst nu in het vastgoed.

Persoonlijk

Nog steeds zijn auto’s zijn grootste hobby, daarnaast houdt hij ook van sporten, zoals zwemmen en golfen. Thuis is hij veel met muziek bezig of leest hij een goed boek. Tussen zijn drukke baan in de vastgoed gaat hij graag op vakantie naar Spanje. Spanje trekt hem door het fijne klimaat en de cultuur; het Spaanse eten en de Spaanse wijnen. Bart van der Kolk brengt ook graag veel tijd door met zijn twee zoons (geboren in 1995 en 1997).