HOME

Ben Vos is sinds 1983 eigenaar van Vos Investment Groep, een vastgoedonderneming die hoofdzakelijk belegt in woningen, kantoren en winkels. Op dit moment is Ben Vos voornamelijk actief in het Midden-Oosten.

Ben Vos

Ben Vos

Vastgoed

Na zijn studie Commerciële Economie rolde Ben Vos meteen het vastgoed in. Het was altijd al zijn ambitie om een eigen vastgoedonderneming op te richten. Zijn neef was makelaar en onder andere door hem heeft hij interesse in het vastgoedvak gekregen. Alleen de wens van Ben Vos was meer om als zelfstandig ontwikkelaar aan de slag te gaan dan als dienstverlener. In 1983 begon hij met Vos Investment Groep, zijn eigen vastgoedbedrijf.

Op dit moment is Ben Vos bezig met het opzetten van nieuwe projecten in het Midden-Oosten. Hij heeft zich toegelegd op het verbinden van investeerders in het Midden-Oosten met Europese vastgoedprojecten. Met zijn commerciële ervaring in de vastgoedbranche is hij als consultant actief en adviseert hij family offices in Qatar, Oman, Dubai, Saoedi Arabië en Abu Dhabi bij het aankopen van onroerend goedprojecten in Europa.

Ben Vos werkt nauw samen met de private office van de Rulers in Dubai. Samen dragen ze alternatieve investeringen in onroerend goed in, bij voorkeur, Europa aan, zoals in de landen Duitsland Nederland en Spanje. Hij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren en geven van strategisch advies aan het management.

Privé

Ben Vos wordt geboren op 7 maart 1960 in Beek, in Limburg. Sinds medio 2017 is hij woonachtig in Dubai. Vanuit hier runt hij zijn vastgoedprojecten, maar één à twee dagen in de maand is hij nog in Nederland om de belangen van Vos Investment Groep te behartigen. Hij heeft twee volwassen dochters, waarvan de oudste International Business studeert in Londen. Sinds kort woont ze voor haar minor, haar vrije studieperiode, bij haar vader in Dubai om het kantoor te ondersteunen en ervaring op te doen. Zijn vrije tijd vult Ben Vos graag met reizen, waarbij Spanje, gemeente Altea, een van zijn favoriete plekken is. Ook houdt hij van yachting, architectuur en culinaire eten, zowel in Maastricht als in Dubai.