HOME

Gijs de Jager is oprichter en eigenaar van zijn vastgoedbedrijf JVG Vastgoed Groep. Met zijn onderneming opereert hij in verschillende landen, waaronder Nederland, de Verenigde Stagen en Georgië in de vastgoedbranche. Daarnaast zet hij verschillende vastgoedinitiatieven op met lokale ondernemers in Georgië.

Gijs de Jager

Gijs de Jager

Loopbaan

Nadat Gijs de Jager klaar was met de Mavo op de middelbare school, plakte hij er nog twee jaar Havo aan vast. Omdat hij geen specifieke loopbaandoelen had, lag de toekomst nog open. Hij startte met zijn carrière bij een accountantskantoor, waar hij de administratieve werkzaamheden op zich nam. De accountancy sprak hem aan en hij besloot om in de avonduren een studie Accountancy te gaan volgen. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan in de accountancy, kwam hij terecht bij een vastgoedbedrijf. Hier heeft de kneepjes in het vak geleerd om vervolgens in 1981 voor zichzelf te beginnen.

Eigen vastgoedbedrijf

Gijs de Jager was vijfentwintig, toen hij met JVG Vastgoed Groep de vastgoedbranche betrad. Hij heeft hard gewerkt om van JVG Vastgoed Groep een succes te maken. Hij begon met het investeren in vastgoed in Nederland en later breidde hij zijn vastgoedportefeuille uit in de Verenigde Staten. Toen hij zijn Georgische vrouw in Amsterdam ontmoette, kwam hij in aanraking met Georgische ondernemers, waardoor de vastgoedportefeuille zich uitbreidde naar Georgie.

Persoonlijk

Gijs de Jager wordt geboren op 6 december 1956 in Scheveningen. Zijn jeugd bracht hij in Scheveningen door. Op zijn achttiende verliet hij het ouderlijk huis en verhuisde naar Rotterdam om te werken bij een accountantskantoor. Toen hij JVG Vastgoed Groep opzette, verhuisde hij naar Amsterdam. In Amsterdam ontmoette hij zijn Georgische vrouw, waarmee hij in 2003 trouwde. Dankzij zijn Georgische vrouw maakte hij kennis met Georgië en deed hij zakelijk veel inspiratie op. Met lokale ondernemers zet hij verschillende initiatieven op in de Georgische vastgoedsector. Ook in zijn vrije tijd reist Gijs de Jager graag naar Georgië, hij houdt het dan ook niet voor onmogelijk om samen met zijn vrouw ooit nog naar Georgië te verhuizen.