HOME

De focus leggen op service en aftersales nadat een woning verkocht is, daarmee onderscheidde het bedrijf van Geert Duizendstraal zich ten opzichte van andere vastgoedbedrijven. Zijn bedrijf ontwikkelde zich tot een succesvol vastgoedbedrijf met een internationaal vastgoedportfolio.

Geert Duizendstraal

Geert Duizendstraal

Internationale ambities realiseren

De focus leggen op aftersales onderscheidde Geert Duizendstraal ten opzichte van andere vastgoedontwikkelaars. Geert: “Ik ontdekte dat service bij verkoop van een woning een belangrijk aspect is, vooral de aftersales. Het gaat dus niet alleen om de aan- en verkoop, maar vooral wat je ná de verkoop voor de klant kunt betekenen.” De aftersales van Geert Duizendstraal bestond onder andere uit het aanbieden van allround experiences, zoals een tuinman, een babysitter of personal assistent. Toen hij tot dat besef kwam, besloot hij om zijn internationale ambities te realiseren. “Om dat te kunnen waarmaken, koos ik voor co-branding met grote internationale hotelnamen, zoals Marriott en Kempinski. Op deze wijze kon ik de levensstijl die ik de klanten beloofde, beter realiseren.” De internationale samenwerkingen wierpen zijn vruchten af, want Geert Duizendstraal zag zijn portfolio groeien met vastgoed in meerdere landen in Europa. Inmiddels stond het bedrijf bekend om vastgoed op unieke locaties, met exceptionele architectuur en first class service. Dit zorgde ervoor dat Geert Duizendstraal zijn vastgoed kon uitbreiden in landen als Marokko, Antigua, Vietnam en Panama.

Vastgoedwerkzaamheden

Geert Duizendstraal begon zijn vastgoedwerkzaamheden op kleine schaal. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een succes. Zijn eerste stappen in het vastgoed zette hij in 1987, toen hij een huis kocht in Spanje. Niet veel later richtte hij zijn eigen makelaarskantoor op aan de Costa del Sol. Ondertussen woonde hij nog in Nederland en voerde hij zijn werkzaamheden vanuit zowel Spanje als Nederland uit. In 1994 verhuisde hij definitief naar Spanje om zich verder te ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. Geert Duizendstraal ging zich vanaf dat moment richten op vastgoedontwikkeling. Dit bestond uit het aankopen van woningen, een make-over geven en vervolgens weer verkopen.

IT

Geert Duizendstraal heeft niet altijd in de vastgoed geopereerd. Hij begon zijn loopbaan met een studie Wiskunde die hij volgde aan de Universiteit van Delft. Na zijn afstuderen rolde hij de IT in. Hier bleek hij goed in te zijn, want binnen een aantal jaren vervulde hij achtereenvolgens de functies van general manager en managing director bij twee Amerikaanse IT-bedrijven, waar hij verantwoordelijk was voor het noorden van Europa. Daarna deed hij ervaring op als managing partner in een venture capital company met belangen in de telecom-, IT-, film- en consumentenindustrie. Vervolgens richtte hij zich op het vastgoed en nog steeds is vastgoed een groot onderdeel van zijn zakelijk leven. Op dit moment gebruikt hij zijn ervaring in het vastgoed en de IT als consultant. Geert Duizendstraal adviseert organisaties op het gebied van vastgoed, maar ook op andere terreinen, met name IT en modern art.