HOME

Gerard van der Horst is geboren op 13 maart 1968 in Klundert. Gerard is momenteel woonachtig in Fijnaart, een dorp gelegen in Noord-Brabant.

Gerard van der Horst

Gerard van der Horst Holding

Gerard van der Horst is een bekende vastgoed bezitter, die eigenaar is van Gerard van der Horst Holding. Gerard van der Horst is al sinds 1994 actief in de vastgoedwereld. Het eerste kantoor dat hij oprichtte, droeg de naam Van der Horst Property Management. Momenteel draagt deze firma de naam Van der Horst Holding. Het bedrijf is voornamelijk gericht op de aankoop en exploitatie van woningen in Duitsland. De aanpak van Gerard van der Horst ziet op het gunstig aankopen en doorverkopen van vastgoed, waarbij waardestijging centraal staat. Om deze waardestijging te effectueren vinden er verschillende activiteiten plaats, die hierop toezien. Ook worden de woningen afzonderlijk van elkaar verkocht, waardoor de waardestijging verder wordt gerealiseerd. Het beheer van de Duitse woningen geschied door Van der Horst Wohnen GmbH. Naast het kantoor in Fijnaart, is Van der Horst actief in Düsseldorf, Dortmund, Salzgitter en Berlijn.

Carrière

Gerard van der Horst startte zijn carrière met de investering in vastgoed, dat bestemd was voor de opvang van vluchtelingen. Daarbij werkte Gerard samen met het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers. In deze jaren was er veel behoefte aan de opvang van vluchtelingen. Van der Horst was verantwoordelijk voor de opvang van ongeveer achthonderd asielzoekers in onder andere Huijbergen, Oud-Gastel, Breda, Bosschenhoofd, Houthem, Valkenburg en Vaals.

Vermogen

Gerard van der Horst heeft al veel bereikt middels zijn investeringen. Zo staat hij op de lijst van de Quote 500 en zijn inkomen wordt geschat op vijfennegentig miljoen euro. Van der Horst behoort tot de categorie harde werkers en werkt minimaal zes dagen per week.

Auto’s

Vanwege zijn grote vermogen heeft Van der Horst ook de mogelijkheid om een voorliefde te hebben en deze te beantwoorden door middel van de koop van verschillende auto’s. De auto’s zijn wat duurder dan een gemiddelde auto. Momenteel is Gerard in het bezit van een McLaren P1. Deze auto heeft een waarde van 1.000.000 euro. Daarnaast heeft Van der Horst al een andere dure auto van McLaren, namelijk de MP4-12C.