HOME

Gigi Ravelli is geboren op 28 juni 1982 in Laren. Ze is onder andere bekend door haar rol als Lorena Gonzalez in de soapserie Goede tijden, slechte tijden.

Studie

Gigi Ravelli startte met studeren aan het Dudok College, waar ze de studie economie volgde. Daarna heeft ze de opleiding communicatie gevolgd. Dit was in Amsterdam. Na haar studie communicatie, vertrok Gigi tijdelijk naar Zuid-Afrika waar zij een acteeropleiding volgde. Daarna keerde zij terug naar Amsterdam en volgde zij een theateropleiding van het CREA Theater. Gedurende deze opleiding was Gigi al vaak te zien op het toneel. Zij sloot zich aan bij ‘Rien ne va plus’, waar ze diverse toneelstukken mee heeft uitgevoerd.

Carrière

De carrière van Gigi Ravelli begon met de presentatie van verschillende belspellen. Deze belspellen werden op verschillende kanalen uitgezonden. Naast presenteren op televisie, was Gigi ook te horen op de radio. Ook heeft Gigi deelgenomen aan het programma Hints.
Echt bekend werd Gigi van haar rol in Goede tijden, slechte tijden. Goede tijden, slechte tijden is een Nederlandse soapserie en is te zien op RTL-4. De serie speelt zich af in het dorpje Meerdijk. Gigi mocht de rol van Lorena Gonzalez op zich nemen en was te zien, voor de duur van zeven jaar. Tijdens deze periode werd Gigi vriendinnen met haar collega Marly van der Velden, die de rol vertolkt van Nina Sanders. Daar heeft Gigi dan ook samen een sieraden- en kledinglijn mee opgezet. In 2012 was Gigi te zien in het programma Daten in het donker. Het jaar daarna presenteerde zij het programma Camping Life.
Naast de verschillende programma’s waar Ravelli aan heeft deelgenomen, heeft Gigi ook in verschillende films gespeeld. Zo heeft zij in 2011 gespeeld in de film Gooische Vrouwen. In 2012 was zij te zien als Kim in de film Zombibi. Een jaar daarna speelde zij Zara in de film Verliefd op Ibiza. In hetzelfde jaar speelde ze ook in de film Droomvrouw. In 2013 nam zij de rol aan van Verpleegster in de film APP. Daarna mocht zij de rol van Petty Akkermans spelen in de film Assepoester: Een Modern Sprookje. Het jaar daarna speelde zij de rol van Michelle in de film Hartenstraat.