HOME

Miranda Cok is eigenaar van Summa, gevestigd in Terneuzen en Antwerpen. Summa is gespecialiseerd in het opzetten van en investeren in vastgoed projecten.

Miranda Cok

Miranda Cok

Over Miranda Cok

Miranda Cok is geboren op 19 maart 1969 en heeft twee kinderen. Miranda werd geboren in Zeeuws Vlaanderen. Hier groeide ze ook op. Ze ging naar de middelbare school in Oostbrug. Haar studie deed ze in Tilburg, aan de Katholieke Universiteit. Daar volgde ze de studie Financiering en Bedrijfseconomie, die ze beide heeft afgerond. Tijdens haar studie heeft ze haar echtgenoot Karel van de Klok ontmoet. Met Karel kreeg ze een dochter Fleur en een zoon Mats.
Momenteel werkt Miranda Cok in Terneuzen. Haar vader, Gerard Cok, woont momenteel ook in Terneuzen. Op jonge leeftijd begon Miranda al te werken voor haar vader, Gerard Cok. Direct naar haar studie kreeg ze veel gevarieerde taken, waardoor ze het bedrijf goed leerde kennen. . Gerard Cok heeft Miranda Cok opgenomen in de zaak en haar veel geleerd, waardoor Miranda Cok ook succesvol is geworden. Sinds 2002 is Miranda verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Summa NV. Momenteel is Miranda een succesvolle ondernemer en bestuurder. Cok geniet veel van haar werk.

Summa

Summa investeert in woningen en bedrijfspanden, die gelegen zijn in België en Nederland. In Nederland staan er momenteel panden te koop in onder andere Amsterdam, Goes en Breda. In België zijn de panden voornamelijk gelegen in Antwerpen en Terneuzen. Ook hotels zijn onderdeel van de portefeuille van Summa, zo heeft Summa bijvoorbeeld geïnvesteerd in het Hampshire Hotel Churchill Terneuzen en het Hampshire Hotel City Terneuzen. Miranda Cok speelt altijd een grote rol bij deze investeringen. Miranda is altijd goed op de hoogte en veel betrokken bij het gehele project.

Searena

Summa is recent begonnen met het project Shoppingcenter Searena. Searena is gevestigd aan de Northlaan in Oostende en staat al een tijd leeg. Summa heeft het centrum overgenomen en heeft er inmiddels al meer dan 1 miljoen euro in geïnvesteerd. Door de investering staat er nu nog 30% leeg van de ruimte. Zowel huurders als kopers kunnen kantoor- of bedrijfsruimte aanvragen. Het totale complex omvat meer dan 16.000 vierkante meter. Searena is vlakbij het strand gelegen, waardoor een dag winkelen perfect te combineren is met een strandwandeling.