HOME

Jorgen Bakker werd geboren in 1970 in Vlaardingen. Hij groeide op in de Achterhoek met zijn ouders en broer.

Jorgen Bakker

Jorgen Bakker

Over Jorgen Bakker

Na zijn jeugd ging Jorgen Bakker in Alkmaar naar de middelbare school. In zijn jeugd is Jorgen veel verhuisd. Zo woonde hij onder andere in Vlaardingen, Drempt en Hummelo. Later verhuisde Jorgen naar Amsterdam. Momenteel is Jorgen Bakker getrouwd en is hij woonachtig in Amsterdam. Jorgen Bakker heeft een broer, waarmee hij drie jaar van leeftijd verschilt.

Jeugd en studententijd

Als kind heeft Jorgen Bakker verschillende hobby’s gehad. Zo zat hij op voetbal en dammen. Ook lezen was vroeger een van zijn hobby’s. Momenteel heeft Jorgen andere hobby’s, hij kijkt veel films en DVD’s en luistert vaak naar muziek. Het lezen interesseert hem nog steeds. Bakker is hij dan ook vaak mee bezig. Daarnaast gaat Jorgen graag op vakantie. Frankrijk en Sint Maarten zijn favoriete locaties van Bakker.
Jorgen Bakker heeft rechten gestudeerd in Amsterdam. Tijdens zijn studententijd woonde Bakker ook in Amsterdam Het meest interessante aan zijn opleiding vond hij nadenken. Als kind werkte Jorgen bij een auto-was-bedrijf en was hij verkoper. De ambitie die Bakker had toen hij begon met studeren was om rijk te worden. Dat is hem aardig gelukt, rijk blijven is dan ook een van zijn doelen.

Cap’ Living

Jorgen Bakker is eigenaar van Cap’ Living. Cap’ Living is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van historische panden. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en renoveert verschillende panden in de omgeving van Amsterdam. Daarbij staat kwaliteit, comfort en authenticiteit voorop. De gebouwen die Jorgen Bakker renoveert zijn vooral bestemd voor woongenot. Elke woning die wordt gerenoveerd, behoudt zijn oorspronkelijke charme. De woning wordt met een bepaalde visie gerenoveerd. Cap’ Living werkt enkel met specialisten, waardoor de woningen heel secuur worden afgewerkt.

Jaarlijks worden er een bepaald aantal woningen gerenoveerd door Jorgen Bakker. Hierdoor wordt de authenticiteit van elk pand bevordert. In januari 2016 werd de verkoop van twee verschillende panden aan de Patroclosstraat in Zuid Amsterdam gestart. Momenteel worden er drie panden gerenoveerd door Cap’ Living. De panden zijn gevestigd aan de Nieuwe Keizersgracht, Oude Braak en de Overtoom in Amsterdam. De panden zijn ruim opgezet, waardoor de projecten die Cap’ Living uitvoert wel enkele maanden duren. Op de website van Cap’ Living is een overzicht opgenomen van huizen die in ontwikkeling zijn en huizen die te koop staan.