HOME

Hellen Aartsen is oprichter en tevens voorzitter van de stichting Aartsenfruit Kids Foundation. De stichting wil een essentiële bijdrage leveren aan de gezondheid en het gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en welzijn van kinderen.

Tevens wil Hellen Aartsen met de stichting kinderen het belang van goede voeding en een gezonde levensstijl uitleggen, zodat zij later bewustere en betere keuzes maken.

Hellen Aartsen

Hellen Aartsen

Opleiding en loopbaan

Na de middelbare school koos Hellen Aartsen voor een verpleegkundige opleiding, maar deze opleiding heeft ze niet afgemaakt. Daarna heeft ze nog een opleiding tot secretaresse afgerond. Vanuit het ouderlijk huis ging Hellen Aartsen samenwonen met haar man Jack Aartsen. Hij zat destijds al in het familiebedrijf Aartsenfruit, een importbedrijf in groente en fruit. Het was vanzelfsprekend dat Hellen Aartsen hem ging ondersteunen in zijn werkzaamheden. Tussentijds heeft ze ook gewerkt als secretaresse bij verschillende bedrijven. Toen de kinderen kwamen, bleef ze thuis voor de opvoeding van de kinderen. In 2007 werd de stichting Aartsenfruit Kids Foundation opgericht, waarvan Hellen Aartsen voorzitter is.

Aartsenfruit Kids Foundation

De stichting is ontstaan naar aanleiding van het 100 jarig bestaan. Aartsenfruit Kids Foundation werd opgericht in 2007 naar aanleiding van het honderdjarige jubileum van AGF-importbedrijf Aartsenfruit BV. De stichting helpt kinderen hun leven een positieve draai te geven ten behoeve van hun algeheel welbevinden. Binnen de stichting is Hellen Aartsen voorzitter van het bestuur. Ze houdt zich onder andere bezig met het opzetten van de projecten en het maken van afspraken met partners.

Toekomstvisie

Het doel achter Aartsenfruit Kids Foundation is bewustwording onder kinderen creëren van voeding, welzijn en natuur; dat natuur, welzijn en gezondheid met elkaar verbonden is. Hellen Aartsen zou graag willen dat deze visie in de toekomst vanzelfsprekend wordt. Ook privé streeft ze naar meer bewustwording. Daarnaast wil Hellen Aartsen zich in de toekomst blijven leren, ontwikkelen en open staan voor nieuwe dingen.

Privé

Hellen Aartsen is geboren op 17 oktober 1968 in Prinsenbeek, vlakbij Breda. Op dit moment woont ze samen met haar man in Breda. Samen hebben ze twee zoons van 20 en 22 jaar. Naast haar werkzaamheden voor Aartsenfruit Kids Foundation, volgt ze een nog een talencursus, uit interesse in de vele talen. Ook zakelijk reist ze veel. Voor Aartsenfruit gaat ze vaak mee met haar man op zakenreis.