HOME

In 1995 is Wilgenhaege Vermogensbeheer opgericht door Jerry Langelaar, tevens algemeen directeur, bestuurder en aandeelhouder van dit bedrijf.

Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit leidinggeven aan het team van Wilgenhaege en de strategie bepalen. Zijn passie ligt bij vermogensbeheer en het durven kiezen voor individuele aandelen en daarnaast het ontwikkelen van innovatieve beleggingsproducten.

Jerry Langelaar

Jerry Langelaar

Loopbaan

Na de middelbare school ging Jerry Langelaar HTS Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde studeren. Daarna stapte hij het bedrijfsleven in. Hij deed onder andere ervaring op binnen het management van KLM. Bij Mees Pierson was Jerry werkzaam op het gebied van Capital Management. In de avonduren studeerde hij economie. Inmiddels heeft hij meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de financiële sector.

Wilgenhaege

Wilgenhaege is een beleggingsinstelling en beleggingsonderneming die zich bezighoudt met vermogensbeheer, beleggingsproducten, beleggingsfondsen en het investeren in kansrijke (niet-beursgenoteerde) ondernemingen. Jerry Langelaar wil zich met vermogensbeheer van de concurrenten onderscheiden door te durven kiezen voor individuele aandelen en te investeren in continue ontwikkeling van beleggingsproducten.

Boeken en televisie

Met zijn ruime ervaring in de financiële sector als financiële coach heeft Jerry Langelaar diverse boeken uitgebracht. “Uw Bedrijf Verkopen” is een boek voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen. Dit boek geeft de lezer handvatten om op het juiste niveau met (financiële) adviseurs te discussiëren en het overzicht en initiatief te behouden. Het boek “Het Pensioen van de Ondernemer – Logisch en Flexibel” leert de ondernemer de logica doorgronden van het opbouwen van een vermogen. Ook is Jerry Langelaar regelmatig op televisie te zien in diverse programma’s, hierin bespreekt hij uiteenlopende financiële onderwerpen.

Persoonlijk

Jerry Langelaar is geboren in 1963 in Amsterdam. Op dit moment woont hij in Hoofddorp samen met zijn vrouw met wie hij drie kinderen heeft, twee dochters (1988 en 1994) en een zoon (1989). In zijn vrije tijd sport hij graag en leest hij veel over de hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen.