HOME

Leo Houkamp is eigenaar van TV Mediapartners en heeft een aantal sprekende televisieprogramma’s bedacht en ontwikkeld.

Leo Houkamp

Leo Houkamp

Carriere

Leo Houkamp startte met zijn carrière bij TV Mediapartners in Rotterdam. Daarvoor heeft Leo Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens zijn studie was Leo al voornamelijk geïnteresseerd in het ondernemerschap, waarin hij zich dan ook specialiseerde. De missie de Leo heeft bestaat uit het succesvoller maken van bedrijven en particulieren. Hiervoor heeft Houkamp dan ook een aantal programma’s ontwikkeld, in samenwerking met TV Mediapartners.
Ontdek je succesfactor, Altijd Jong, Shopping & Lifestyle, Business aan tafel, Succes aan tafel en Verbouwingstrends zijn programma’s die zijn geproduceerd door TV Media Partners.

Nationale Business Succes Awards Instituut

Leo Houkamp is tevens mede bedenker van het Nationale Business Succes Awards Instituut. Dit instituut is in 2011 opgericht en heeft zich ten doel gesteld om Nederlandse bedrijven nog succesvoller te maken. Om dit doel te bereiken verzorgt het Nationale Business Succes Awards Instituut voornamelijk lezingen en brengt het boeken uit. Leo Houkamp is van mening dat je kunt kiezen voor succes. Om succes te bereiken heeft Leo Houkamp onder andere een boek geschreven, wat mensen en bedrijven hierbij kan helpen. Een korte tijd geleden is er tevens een programma uitgezonden op RTL-4 en RTL-7, genaamd ‘In 7 stappen’. Ook dit programma heeft ten doel om particulieren en bedrijven succesvoller te maken. Het programma ‘Ontdek je Succesfactor’ is tevens door Leo Houkamp bedacht en ontwikkeld. Ook dit programma is te zien op RTL-7. Naast de verschillende televisieprogramma’s die door Houkamp zijn bedacht, heeft Leo ook een blog waarin hij dagelijks berichten deelt over succes.

Hotels

Naast de verschillende tv programma’s, het boek en zijn blog houdt Leo Houkamp zich tevens bezig met de exploitatie van diverse hotels. Zo heeft Leo Houkamp zeggenschap over twee hotels in Rotterdam. Deze hotels zijn gelegen in het centrum van Rotterdam. Ook heeft Houkamp zeggenschap over twee hotels in Azië.

Leo’s Borrel

Ook heeft Leo Houkamp een speciale borrel georganiseerd. De Leo’s borrel vindt altijd op vrijdagmiddag plaats en is momenteel uitgegroeid tot een exclusief event, waar vooral high-class publiek aanwezig is. Leo’s borrel vindt plaats in de Villa Thalia in Rotterdam. Er hangt een ontspannen sfeer en ook zijn er verschillende dj’s aanwezig op de borrel van Houkamp.