Leo Houkamp

Leo Houkamp is eigenaar van TV Media Partners en heeft een aantal sprekende televisieprogramma’s bedacht en ontwikkeld.

Leo Houkamp Portret

Privé

Leo Houkamp is geboren, opgegroeid in een gezin met vier broers en woonachtig in Rotterdam. Zijn hobby’s zijn uiteenlopend, zo houdt Leo van lezen, schrijven, sporten, zaken doen en ondernemen. De ambitie die Leo had toen hij begon met studeren, is er nog steeds. Die ambitie bestaat eruit dat hij constant verder groeit en in ontwikkeling blijft. Vanaf jonge leeftijd wist hij dan ook al dat hij ondernemer wilde worden.

Carrière

Leo Houkamp is momenteel werkzaam als CEO bij TV Media Partners in Rotterdam. Daar functioneert hij op 3 niveaus; als strateeg, manager en uitvoerder. Het meest interessante aan zijn baan vindt hij het sturen van het bedrijf. Leo heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en Economie bij het IBW. Tijdens zijn studie was Leo al voornamelijk geïnteresseerd in het ondernemerschap, waarin hij zich dan ook specialiseerde. De missie van Leo bestaat uit het succesvoller maken van bedrijven en particulieren. Hiervoor heeft hij dan ook een aantal programma’s ontwikkeld, in samenwerking met TV Media Partners. De Succesfactor, Altijd Jong, Shopping & Lifestyle, Business aan Tafel, Succes aan Tafel, Succes in 7 Stappen, De Arbeidsmarkt en Verbouwingstrends zijn programma’s die door Leo zijn ontwikkeld, geproduceerd door TV Media Partners en uitgezonden door RTL en SBS.

Nationale Business Succes Awards Instituut

Leo Houkamp is tevens medebedenker van het Nationale Business Succes Awards Instituut. Dit instituut is in 2011 opgericht en heeft zich ten doel gesteld om Nederlandse bedrijven nog succesvoller te maken. Om dit doel te bereiken verzorgt het Nationale Business Succes Awards Instituut voornamelijk lezingen en brengt het boeken uit. Leo Houkamp is van mening dat je kunt kiezen voor succes. Om succes te bereiken heeft Leo Houkamp onder andere een 2 tal boeken geschreven wat mensen en bedrijven hierbij kan helpen. Een korte tijd geleden is er tevens door Leo een serie gemaakt en uitgezonden op RTL 4 en RTL 7, genaamd ‘Succes in 7 stappen’. Ook dit programma heeft ten doel om particulieren en bedrijven succesvoller te maken. Het programma ‘De Succesfactor’ is tevens door Leo Houkamp bedacht en ontwikkeld. Ook dit programma is te zien op RTL 7. Naast de verschillende televisieprogramma’s die door hem zijn bedacht, heeft Leo ook een blog waarin hij berichten deelt over succes.

Hotels

Naast de verschillende tv-programma’s, het boek en zijn blog houdt Leo Houkamp zich tevens bezig met de exploitatie van diverse hotels. Zo heeft Leo Houkamp zeggenschap over twee hotels in Rotterdam. Deze hotels zijn gelegen in het centrum van Rotterdam. Ook heeft Houkamp zeggenschap over twee hotels in Azië, waar hij dan ook graag zijn vakantiedagen spendeert.

Leo’s Borrel

Ook heeft Leo Houkamp een speciale borrel georganiseerd. De Leo’s borrel wordt 4x per jaar gegeven en vindt altijd op vrijdagavond plaats en is momenteel uitgegroeid tot een exclusief event, waar vooral high-class publiek aanwezig is met ook veel mensen uit de media. Leo’s borrel vindt plaats in de Villa Thalia in Rotterdam. Er hangt een ontspannen maar classy sfeer en ook zijn er altijd top dj’s aanwezig op de borrel van Houkamp.

Meer mensen in het nieuws

Volledig overzicht