HOME

Lars Fafié is geboren op 13 maart 1972 in Noordwijk, waar hij tevens zijn jeugd doorbracht. Noordwijk is gelegen in Noord-Holland en ligt aan de kust.

Lars Fafie

Over Lars Fafié

De middelbare school van Lars is gelegen in Noordwijkerhout. Naast de verplichtingen op school was Lars een actief kind. Hij had verschillende hobby’s, zoals voetballen, tennissen en skiën. Als kind en puber had hij daarnaast verschillende bijbaantjes.

Momenteel skiet Fafié nog steeds en houdt hij tevens van Golf en diners. Lars is tegenwoordig woonachtig in het Brabantse Uden. Fafié is getrouwd en heeft een zoon en dochter, die tevens bij hem inwonen.

Opleidingen

Na de middelbare school heeft Lars verschillende opleidingen gedaan. Allereerst deed hij de Hogere Economische en Algemene Opleiding, waarna hij zijn MBA haalde en ook tijdelijk naar de University of Florida ging. Tijdens zijn studententijd was Lars woonachtig in Noordwijk en Florida in Amerika.

Alle opleidingen die Lars Fafié heeft afgerond, hebben betrekking op het financieel gebied. Hier is Fafié dan ook het meest in geïnteresseerd. Hij heeft hier tevens zijn professie van gemaakt.

Persoonlijk

Persoonlijk is Fafié een sociaal persoon en vindt omgang met verschillende mensen en personeel zeer belangrijk, zowel in zijn privé leven als in zijn huidige baan. Hij is dan ook een voorstander van gezelligheid op de werkvloer. Lars is tevens van mening dat mensenkennis het meest interessante aspect is dat hij heeft opgepikt tijdens zijn studie. Ook in zijn professie is de omgang met mensen belangrijk, zo is Fafié verantwoordelijk voor de gezondheid van het bedrijf en dient hij het bedrijf in goede banen te leiden. Het meest trots is Fafié op het feit dat hij alles zelf heeft opgebouwd, zonder dat die daarvoor externe hulp kreeg.

De ambitie van Fafié ziet op het leiden van een goed leven. Daarbij is reizen een belangrijk aspect voor Lars. Het liefst gaat Fafié op vakantie naar Ibiza en Curaçao.