HOME

Margareth de Wit is managing partner bij CBE-Group. CBE-Group is een bureau dat advies geeft op het gebied van strategieontwikkeling en -implementatie.

Margareth de Wit

Margareth de Wit

CBE is opgericht in 1986 en is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. CBE is internationaal gevestigd en heeft daarmee een internationale praktijk.
CBE Group biedt verschillende diensten aan. Ook organiseert het verschillende evenementen, waar Margareth de Wit vaak spreker is. CBE heeft een speciaal programma ontwikkeld, waardoor scholen zich kunnen laten opleiden tot een aanbieder van excellent onderwijs. De scholen die dit excellent onderwijs geven, kunnen worden aangemerkt als een ‘High Perfomance School’.
Margareth de Wit staat bekend als een professional op het gebied van leiderschapsontwikkeling en HRM (Human Resources Management). Margareth de Wit heeft veel internationale ervaring opgedaan, vanwege het feit dat ze op vier verschillende continenten kantoren heeft opgezet en gewerkt heeft voor nationale en internationale bedrijven.

Margareth de Wit heeft een goede jeugd gehad in Aalsmeer. Op het Alkwin College in Uithoorn zat De Wit op de middelbare school. Hierna startte zij met haar studie Onderwijskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Dit deed ze van 1981 tot 1987. Ook heeft ze een MBA gehaald. Dit deed Margareth de Wit aan de Wharthon University in de Verenigde Staten. De Wharthon University is verbonden aan de Universiteit van Pennsylvania. Ook heeft ze een MBA gevolgd in het Franse Fontainebleau, aan de INSEAD.

Margareth de Wit begon in 1984 met haar carrière bij Schiphol Airport. Daar was ze werkzaam bij het Management Development tot en met 1987. Daarna werd De Wit Managing Partner bij CBE Staffing BV in 1995. Deze functie heeft Margareth uitgeoefend tot 2013. Van 1997 tot 2013 was ze Managing Partner bij U Point BV. Sinds 2006 is ze Managing Partner bij CBE Amsterdam Office. Momenteel oefent Margareth deze functie nog uit. In 2008 startte De Wit bij CBE-Group als Managing Partner en momenteel is ze Managing Partner van CBE Group BV.
Momenteel geeft Margareth trainingen op het gebied van leiderschap en is ze master trainer bij Zenger Folkman. Margareth de Wit wordt ze vaak uitgenodigd op congressen om daar een lezing te geven. De Wit is gecertificeerd om bij Zenger Folkman lezingen te geven. De lezingen hebben betrekking op zes verschillende onderwerpen:
• The extraordinary Leader
• Advancing the extraordinary leader
• The extraordinary performer
• The inspiring leader
• The extraordinary coach
• Elevating feedback

Daarnaast is Margareth de Wit bevoegd training te geven in het programma Extraordinary Leader Development System, het programma dat tevens is opgezet door Zenger Folkman.
Margareth de Wit heeft verschillende certificaten op haar naam staan. Zo is ze ‘Global Expert Leader Zenger Folkman’, ‘Master trainer Zenger Folkman’ en ‘Extraordinary Leader, Extraordinary Performer en Extraordinary Coach’. Margareth de Wit is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en Human Resource Management.