HOME

Perry Muijselaar is geboren op 8 juli 1973 in Schiedam. Toen hij zes weken oud was, is hij met zijn ouders geëmigreerd naar Rio de Janeiro in Brazilië en heeft hier zes jaar gewoond.

Na die zes jaar is hij verhuisd naar Nederland, naar Maassluis. Op zijn achtste is hij verhuisd naar Oosterhout, waar zijn vader op dat moment een bedrijf had overgenomen. Uiteindelijk heeft Perry van zijn 24ste tot zijn 34ste in het Brabantse Waalwijk gewoond.

Perry Muijselaar

Perry Muijselaar

Werkervaring

Perry Muijselaar begon op zijn zestiende (naast zijn studie) eerst parttime en daarna fulltime met werken in de horeca. Aangezien zijn vader ondernemer was en hij dit vanaf kleins af aan mee heeft gekregen, begon Perry Muijselaar op zijn 27ste met zijn eerste eigen bedrijf. De keuze om te gaan ondernemen is een erg succesvolle keuze geweest. Perry is op dit moment eigenaar van acht duikscholen op het Caribisch eiland Bonaire. Bonaire staat bekend als divers paradise, een onderwaterwereld die behoort tot de mooiste van de hele wereld.

De reden om juist op deze plek acht duikscholen over te nemen is een logische stap geweest en met de vooruitzichten hoe Bonaire zich de komende jaren gaat ontwikkeld, kan dit alleen maar succesvoller worden. Naast de duikscholen heeft Perry ook een groothandel in duikspullen. Doordat hij groot kon inkopen voor zijn eigen duikscholen, was de stap om ook aan andere duikscholen te leveren een verstandige keuze. Op dit moment duikt zestig procent van alle duikers die naar Bonaire gaan via www.dive-friends-bonaire.com

Naast de duik gerelateerde winkels heeft Perry ook nog vier winkels in souvenirs, schoenen en spijkerbroeken. Perry runt deze zaken voornamelijk vanuit Nederland. Zijn werkzaamheden bestaan met name uit inkoop en verkoop, marketingactiviteiten, aansturen van de duikscholen en de winkels.

MVO

Naast het ondernemen op Bonaire doet Perry ook iets terug voor het eiland. Zo organiseren ze iedere maand ‘Clean up dive’. Het doel van de ‘clean up dive’ is om het eiland en vooral de zee schoon te houden zodat de mooie natuur intact blijft. Wanneer duikers meedoen met de maandelijks clean up dive , dan zorgt Perry Muijselaar ervoor dat er duikersmaterialen beschikbaar zijn. Na afloop van de clean up dive is er een barbecue.

Naast de clean up dive is er nog een soortgelijke actie opgezet, namelijk ‘ Debris free Bonaire’. Voor deze actie kan iedereen zich aanmelden die wil bijdragen aan een schone omgeving. Iedereen die meedoet kan een tas ophalen bij één van de duikscholen en als de tas vol zit met afval kan deze worden ingeleverd en wordt het afval gesorteerd.

Het mag duidelijk zijn dat Perry Muijselaar een echte ondernemer is en met zijn maatschappelijke initiatieven een goede bijdrage heeft voor Bonaire. Perry Muijselaar wil zijn duikondernemingen verder ontwikkelen en het liefst nog een horecazaak op Bonaire openen.