HOME

Tom Driessens is geboren op 27 juni 1962 in het Vlaamse Antwerpen. Hij is opgegroeid in Antwerpen en heeft daar de basisschool en de middelbare school afgerond.

Daarna is Tom Driessens gaan studeren, hij startte met de studies TEW (toegepaste economische wetenschappen )aan de universiteit van Antwerpen. Vervolgens trok hij richting USA om er met onderscheiding de studies MIM (Master in International Management) te volbrengen aan de universiteit AGSIM (American Graduate School of International Management). Tom Driessens heeft in 1988 het ouderlijk huis verlaten om te studeren in Arizona en op zichzelf te gaan wonen in Phoenix, de hoofdstad van Arizona. Phoenix is een grote stad met 1,6 miljoen inwoners en is daarmee één van de grootste steden van de Verenigde Staten. De ervaringen die Tom Driessens hier heeft opgedaan, heeft ertoe geleid dat hij een internationale kijk op het zakenleven kreeg, dit werd ook door de internationale studie verder ontwikkeld.

Tom Driessens

Tom Driessens

Ondernemerschap

Tom Driessens is gestart in 1990 met het bedrijf TTI België, dat staat voor TomTrade International. Daarna heeft hij in 1996 Manutrade Luxemburg opgericht. Tom Driessens is een ondernemend persoon en is hierdoor onder anderen importeur geworden voor België en Luxemburg van luxe elektronicamerken zoals Harman Kardon, Bose en Aiwa. Het is een goed lopend bedrijf met een jaarlijkse omzet van circa 150 miljoen euro.

Huidige functie

Op dit moment werkt Tom Driessens als agent-onderaannemer in de vastgoed, waarbij hij woningen en kantoren verhuurt en verkoopt aan consumenten en bedrijven. Tom Driessens heeft in deze functie veel contact met investeringsmaatschappijen. Deze functie daagt hem uit, maar het leukste aan deze baan vindt hij dat er elke dag iets nieuws gebeurt. Zijn passie is dan ook het ontdekken van nieuwe uitdagingen. Tom Driessens is een ondernemer die zijn sporen in het verleden heeft verdiend en is positief, ambitieus en nieuwsgierig ingesteld. Allemaal eigenschappen die een succesvolle ondernemer nodig heeft om te doen slagen.

Vrije tijd

Tom Driessens is grote fan van golfen, fietsen en mooie en verre reizen maken. Zijn favoriete landen zijn Uruguay en Argentinië en daarnaast is hij veel te vinden in Dubai, Hong Kong en Singapore. Het is niet toevallig dat Tom Driessens ook vaak te vinden is in Dubai. In Dubai en de Arabische Emiraten heeft Tom Driessens namelijk een bedrijf dat zich bezighoudt met (sterke) drankenhandel. Al tijdens zijn studentenjaren had Tom Driessens door dat hij zelfstandig ondernemer wilde worden. Dit is succesvol gelukt in verschillende branches.